Leady_vit

VÅRA TJÄNSTER  - 

Kombinera våra tjänster och uppnå

så mycket mer

Fysiska utskick

Direkt reklam i form av fysiska utskick är en av de mest betrodda marknadsföringskanalerna. I en annars digitaliserad värld 

är  tryckt annonsering och reklam ett utmärkt alternativ för att låta ditt varumärke spendera realtid med din publik.


De fysiska utskick vi skapar ger en konkret upplevelse för dina kunder. Vi ger dom ett personligt medium med ett tydligt budskap. Där hoppet från tryckt material till digitalt känns smidigt.

Digital marknadsföring

Innehållet och annonseringen vi skapar formas för att väcka ett intresse och hjälper dig att fånga din publik. Genom digital marknadsföring i bland annat sociala medier kan vi skapa nya relationer samt stärka befintliga mellan ert varumärke och kunden. Samtidigt kan vi generera varma leads på ett effektivt sätt. Vi strävar efter att få till den optimala annonsen för er kampanj. Detta sker genom att bland annat titta på data, analysera och optimera innehållet under kampanjens gång.


Callcenter

Vi skräddarsyr ett upplägg som matchar dina behov.


Vårt callcenter erbjuder flera kvalitativ tjänster som kundtjänst, marknadsundersökningar, mötesbokning och direktförsäljning

B2B och B2C. 

E-post & SMS

Genom e-post & sms når vi kunder som redan har visat engagemang och som med större sannolikhet kommer att prova samt köpa tjänsten eller produkten.


Vi hjälper er att skapa kreativt innehåll med tydligt budskap som väcker intresse och skapar engagemang.  

Vill du veta mer om våra tjänster?